Andre publikationer

Samarbejdsnævnets og virksomhedernes arbejde med trivsel og psykisk arbejdsmiljø

Baggrund, erfaringer og perspektiver med Samarbejdsnævnets konsulenttjeneste.

Rapporten viser, hvordan samspillet mellem samarbejdskonsulenterne og de lokale samarbejdsudvalg kan fremme udviklingen af trivsel og miljø på virksomhederne. Rapporten  er udgivet af Team Arbejdsliv og viser 11 konkrete anbefalinger.

Ligebehandling - en opgave for SU

En gennemgang af vigtigheden af at fremme ligebehandling på arbejdspladsen. En ret tidstypisk publikation, som er medtaget af historiske årsager, da den repræsenterer en milepæl i Samarbejdsnævnets udvikling.

De gode eksemplers klub

En delrapport om et års erfa-arbejde omkring ledelse og samarbejde om teknologisk fornyelse

En delrapport om et års erfa-arbejde omkring ledelse og samarbejde om teknologisk fornyelse. Udgivet i maj 1991. En opremsning af en række virksomheder, som har været med i projektet. Publikationen markerer en væsentlig historik i Samarbejdsnævnets arbejde gennem årene.

Samarbejde på dansk

- 7 gode råd om inddragelse af medarbejderne i virksomhedens fornyelsesproces

Publikationen har form af en lille bog og indeholder 7 gode råd om inddragelse af medarbejderne i virksomhedens fornyelsesproces. Skrevet af virksomhedskonsulent og arkitekt Ole Steen Andersen. Publikationen er helt tilbage fra 1991 og kan bruges som en generelt inspiration til udviklingen af virksomhedens SU.