Gå til hoved-indhold

Sådan behandler Samarbejdsnævnet DA-LO dine persondata

- oplysningspligt i forbindelse med EU's nye Persondataforordning af 25. maj 2018

Den 25. maj 2018 træder EU's persondataforordning i kraft og i den forbindelse er Samarbejdsnævnet DA-LO forpligtiget til at oplyse, hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores brugere, og hvad vi bruger dem til. 

Som udgangspunkt gemmer Samarbejdsnævnet DA-LO kun informationer, som du frivilligt giver i forbindelse med oprettelse af nyhedsabonnement.

Data der indsamles for brugere af nyhedsmail: 
- Navn og e-mailadresse.

Dine personoplysninger bliver udelukkende brugt til udsendelse af nyhedsmails og vil ikke blive videregivet til 3. part.

Statistik
For at målrette vores kommunikation til brugerne har vi installeret et statistikprogram. Data herfra er ikke personhenførbare.

Indsigtsret 
Som bruger har du ret til indsigt i, hvilke data Samarbejdsnævnet DA-LO gemmer om dig, og hvad vi bruger dem til. Henvendelse om indsigt skal ske til su@da.dk

Sletning af data 
Som udgangspunkt bliver dine data liggende på www.samarbejdsnaevnet.dk til du selv sletter den. Du kan til hver en tid oprette dig, ændre eller slette dit abonnement hér: www.samarbejdsnaevnet.dk/index.php

Godkendelse af håndtering af data 
Ved fortsat at være bruger eller oprette sig som bruger på www.samarbejdsnaevnet.dk, godkender du/I vilkårene for håndtering af data.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk.

Venlig hilsen

Samarbejdsnævnet DA/LO